HetNieuweKozijn.nl
info@hetnieuwekozijn.nl                  06-16162939 


 

                 Voordelen kunststof kozijnen


Nooit meer schilderen


Kunststof kozijnen worden steeds populairder bij woning of pand eigenaren. Men is zich er van bewust, dat wanneer de oude houten kozijnen aan vervanging toe zijn, welke voordelen dit met zich meebrengt. Voornaamste voordeel is natuurlijk niet meer om de 3-5 jaar te moeten schilderen.


Kozijnen in allerlei soorten


Vroeger twijfelde men nog over de uitstraling ( " ooh het lijkt zo nep " of  " het is net plastic" ) en koos men dan toch voor het opvullen van epoxyhars of het laten plaatsen van (hard)houten kozijnen.  Tegenwoordig zijn er binnen een bepaald merk kozijn of profiel, meerdere lijnen. Net zoals er een spijkerbroekenlijn bestaat, zijn er binnen de profielen soms wel 10 verschillende varianten.

Vlak profiel kunststof kozijnen, 5-kamer systeem Aluplast


 Verdiepte kunststof kozijn met creme houtnerf folie


Voor de "vlakke profielen" leveren wij ook wel de Iglo 5 /  DRUTEX profiel. Dit omdat de levertijd in de koudere maanden soms 10 dagen kan zijn!

Drutex is de Europese leider, met meer dan 30 jaar ervaring, in de productie van ramen in Europa, met een potentieel waarmee men 7000 ramen per dag kan produceren. Zij bieden hun producten aan over vrijwel heel Europa, de VS, Mexico en Australië. Naast de kozijnen van PVC en aluminium bieden zij ook ramen en deuren, aluminium gevels, wintertuinen, branddeuren en rolluiken..


Alle producten worden van A tot Z in het bedrijf gecreëerd. Een eigen R & D afdeling, onderzoekslaboratoria en ontwerpen, alles van prototypes tot eindproducten, 100% DRUTEX. Het bedrijf heeft tientallen patenten die de innovativiteit en originaliteit van de ontwikkelde technologieën bevestigen. Voetballers als Andrea Pirlo, Jakub Błaszczykowski en Philipp Lahm hebben hun naam al verbonden met dit mega bedrijf en zijn ambassadeur geworden. 

Kozijnen in de gewenste kleur

De kozijnprofielen komen standaard creme of wit uit de machine. Om toch aan de wensen van een klant te kunnen voldoen, worden de profielen gefolieerd met een duurzame folie (Renolit), toepasbaar in wel 60 kleuren en diverse structuren!

kleuren kunststof kozijnen


Nog meer woningverbetering:

Hoewel een woning voor ca. 10% bestaat uit ramen, is het voor 40% het grootste verliespost w.b. isolatie. U isoleert, bespaart en vermeerdert daarbij de waarde van uw woning.


Met de huidige techieken en glastoepassingen, bespaart u juist door de houten kozijnen te laten vervangen door kunststof kozijnen van HetNieuweKozijn.nl

Wilt u meer voordelen weten? Neem dan contact met ons op door hierop te klikken.